Actividades paralelas 2018

Jornada de presentació de llargmetratges valencians al Circuit Cultural Valencià

Dijous 25 d’octubre de 2018

Sala Luis G. Berlanga de la Filmoteca

Organitzen: Institut Valencià de Cultura i Mostra de València-Cinema del Mediterrani

Jornada dirigida a programadors i programadores culturals de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu que coneguen de primera mà l’oferta audiovisual del Circuit Cultural  Valencià de l’Institut Valencià de Cultura per a 2018-2019.

Es farà un resum del catàleg de curtmetratges i es presentaran els llargmetratges documentals i de ficció que s’afegeixen a l’oferta presentada en 2017.

D’altra banda, l’arxiu de la filmoteca de València posa a disposició dels ajuntaments del Crcuit una part dels seus fons, un conjunt de pel·lícules dels inicis del cine, que formen part del patrimoni audiovisual valencià.

Per últim, l’Institut Valencià de Cultura ha adquirit els drets de projecció per un any de les obres guanyadores en el passat festival Cinema Jove, el qual es podrà projectar als ajuntaments del Circuit gratuïtament fins juliol de 2019.

Programa:

11h Inaguració.

Eduardo Guillot, director artístic de Mostra de València-Cinema del Mediterrani i Abel Guarinos, Director de l’Institut Valencià de Cultura

11.10h

Inma Trull, Cap del Departament de Recuperació de pel·lícules de la Filmoteca

11:30h-12h pausa café

 

12h Curtmetratges valencians

José Luis Moreno, Director Adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC

 

12h Llargmetratges valencians de ficció i documentals 2016-2017

Els representants de cada pel·lícula disposaran de 5 minuts per a donar a conéixer els seus projectes: dels quals un màxim de 2 serà per a projectar el tràiler, 1 minut per a exposar els continguts què vullguen destacar, i el temps restant per a preguntes del públic. Al finalitzar cada bloc hi haurà uns minuts per a col·loqui.

 

13h Pel·lícules guanyadores de Cinema Jove 2017

Carlos Madrid, director de Cinema Jove

 

13:30h Còctel aperitiu